NURLU AYLAR NURLU GECELER NUR-U MUHAMMEDİYE K.KAPA Sepetten Gelsin
NURLU AYLAR NURLU GECELER NUR-U MUHAMMEDİYE K.KAPA Sepetten Gelsin

NURLU AYLAR NURLU GECELER NUR-U MUHAMMEDİYE K.KAPA (FURKAN 005)

0,00
Para Puan : 0
Toplam Stok Adedi : 0
Barkod : 9786059019149

Değerli okuyucularım!

Yüce Rabbimiz bizlere bir takım vazifeler vermiştir. Bizler o vazifeler yerine getirdiğimiz zaman Mevlamızın rızasını, O'nun rahmetini ve cennetini elde etmiş oluruz. Dünya hayatı çalışma, kazanma yeri, ahiret ise hesap ve çalışmaların karşılığını alma yeridir. İnsanın imandan sonra en büyük sermayesi ameli salihidir. Akıllı insanlar ölmeden önce nefislerinin hesabını yaparlar, ölümden sonraya çalışıp hazırlanırlar. Ömür sermayesi gibi pek değerli olan hayatı boşa harcamazlar.

Onlar öğrenirler, öğretirler ve amel ederler. Daha kısa ifadeyle kul ile Allah (c.c.) arasında iman ve amel ile bir köprü kurarlar. Kul bu köprüden geçerek Rabbine kavuşur. Bu köprünün direkleri ilimdir. Bunun için iman, ilim ve amel adına Allah (c.c.) yolundaki çalışmalara ait bir söz ve yazılan her bir kitap ise kurtuluşun bir köprüsüdür ve dünya denizinden ahiret yurduna geçmek için bir vapurdur.

Günümüze kadar adı geçen konularla ilgili olarak pek değerli eserler yazılmıştır. İnsanları dünya denizinde boğulmaktan kurtarmıştır. Onları salim olarak ahiret sahiline çıkarmıştır. Bende önceki eserlere belki bir destek ve onların anlaşılmasına bir yardımcı olur ümidi ile bu eserciği yazmak istedim, tamamlamaya çalıştım.

Yüce Rabbimde kabul buyurarak, Halis Rızasına nail eylesin. Amin.

- Hadime M. Yacan

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR