MÜNACAT DUALARI KARTON KAPAK Sepetten Gelsin
MÜNACAT DUALARI KARTON KAPAK Sepetten Gelsin

MÜNACAT DUALARI KARTON KAPAK (ENSAR 196)

0,00
Para Puan : 0
Toplam Stok Adedi : 0
Barkod : 9786056138287

MÜNACAAT DUÂLARI - ENSAR YAYINLARI

 

 

Maddi, Manevi, Her Türlü İstek, Sıkıntı Ve Dertlerinize Çare Olmaya Vesile Olabilcek Nitelikte Kıymetli Bir Eserdir.

Dini mübîn-i İslâm'ın en temel prensiplerinden biri de hiç şüphesiz kitabımızda da beyan olunduğu üzere duâ'dır. Ve hayatımızda duânın önemi tartışılmaz bir gerçektir. Yüce Rabbimiz Bakara Sûresi âyet 186'da:

" Dua edenin duâsını kabul ederim. O halde onlar da benim davetime uysunlar ve bana hakkıyla inansınlar ki doğru yolu bulmuş olsunlar" buyurmaktadır.

Ayeti celîleden de anlaşılacağı gibi doğru yolu bulmamız ancak ve ancak duâ iledir. Hepimizin gaye edinmesi gereken şey ise hakikat kapısına girip âlemlerin Rabbine layık bir kul olabilmektir. Bu yüce gaye içerisinde insanlığa faydalı olabilme düşüncesinin sonucu olarak bu kitabımızı neşretme ihtiyacı hissettik.

Burada şu husuda arz etmek isteriz ki; kitabımıza beklediğimizin çok üzerinde bir talep oldu. Öte taraftan okuyucularımızdan bazı hususlarla ilgili dualar istendi. Biz de ihtiyaca binaen kitabımızın beşinci baskısında birtakım ilavelerde bulunduk.

 

Necip Fazıl'ın da dediği gibi: 

Verirler ben âcizim, kudret senin dedikçe

Verenin şânı büyük, sen iste istedikçe

Velev ki biz ne istediğimizi ve nasıl isteyeceğimizi bilelim. Duâ konusunda rehber olacağını umduğumuz Münâcaat Duaları  kitabımızı takdim eder, tesirini Cenâbı Allah'tan halk eylemesini niyaz ederim.

 

Yayınevi     : Ensar Yayınları

Yazar         :Havva Özkan

ISBN         :9786056138287

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR